Reparatie inbraakschade kunstof kozijnen

Project: Reparatie inbraakschade kunstof kozijnen

Opdrachtgever: Particulier

Op dit vakantiepark was het dievengilde op pad maar niet succesvol. Dankzij de goede kwaliteit van de kunstof kozijnen is er geen inbraak geweest, maar wel de poging daartoe. Deze poging heeft forse schade aan de kunstofkozijnen veroorzaakt. Via het parkmanagment kwam de eigenaar van deze chalett met Gevel Repair in contact en is de schade gerepareerd. Nu weer genieten van dit chalett op een mooie plek in het Limburgse land.

 

Isala Klinieken Zwolle

Project: Isala Klinieken Zwolle

Opdrachtgever: Alkondor Hengelo

Tijdens de vooroplevering werden na het schoonmaken van de vliesgevels en kozijnen verschillende schades geconstateerd. Door eerdere goede ervaringen kwam leverancier Alkondor al snel bij ons met het verzoek om reparatie van de betreffende delen. Al met al een grote klus, 12 weken waren er nodig om alle schades in dit enorm grote nieuwe ziekenhuis te verhelpen. Vliesgevels in alle kleuren van de regenboog, kozijnen, constructiedelen etc. hebben we hier voorzien van een nieuwe laklaag.

 

Window Tinting

Project: Window Tinting

Opdrachtgever: diverse autodealers en particulieren

Voor diverse autodealers en particulieren tinten we regelmatig auto's. Dit doen we middels profesionele windowfilms die verkrijgbaar is in diverse tinten. Van zeer licht tot heel erg verduisterend. De reden van tinten zijn styling, zonwering of inbraakwering. Onderstaande foto's geven een beeld van de mogelijkheden. We voeren deze werkzaamheden uit in onze werkplaats in Didam en voor diverse dealers ook op locatie.

 

Mc Donalds nieuwbouw

Project: Mc Donalds nieuwbouw

Opdrachtgever: Berendsen van Geemen B.V. Arnhem

Bij de nieuwbouw van Mc Donalds in Arnhem is met de levering van de kozijnen gebleken dat er een aantal in de verkeerde kleur waren besteld. De kozijnen van de betaal en uitgiftehokjes van de Mc Drive behoren in de kleur RAL 7016 te worden uitgevoerd. Met de expertise van Gevelrepair is dit probleem binnen korte tijd opgelost.

 

Luxe Woning

Project: Luxe Woning

Opdrachtgever: Haro Aluminium Veenendaal

Voor Haro Aluminium uit Veenendaal hebben we onlangs enkele kleine krasjes weggewerkt, en twee gaten in de voordeur gedicht. Alle problemen opgelost in 1 dag en tevreden bewoners.

 

Even Apeldoorn bellen

Project: Even Apeldoorn bellen

Opdrachtgever: van Wijnen Bouw Arnhem

Voor Van Wijnen Bouw Arnhem hebben wij onlangs 750 meter vliesgevel gespoten ivm beschadegingen. Het betrof hier beschadegingen die na de schoonmaak en tijdens de oplevering aan het licht kwamen, het nieuwe kantoorpand was reeds ingericht. Er reste nog slechts 3 weken tot aan de verhuizing van de medewerkers, dus een grote klus met enige tijdsdruk. Deze klus werd door ons geklaard in twee en halve week met een tevreden opdrachtgever. Het was hier dus even Gevelrepair bellen ipv even Apeldoorn bellen.

 

Kantoorpand Amersfoort

Project: Kantoorpand Amersfoort

Opdrachtgever: van Driesten Bouw

Tijdens de renovatie van een kantoorpand in het centrum van Amersfoort waren enkele schades ontstaan aan de aluminium kozijnen. Doordat een deel van de gesloopte materialen door het raam werd afgevoerd waren enkele van deze kozijnen beschadigd. Wij hebben deze kozijnen weer netjes hersteld.

 

Kerk Scherpenzeel

Project: Kerk Scherpenzeel

Opdrachtgever: Haro Alu Veenendaal

Door een aantal fouten in de constructie moesten de reeds gemonteerde aluminium kozijnen weer worden gedemonteerd. Tijdens de demontage konden beschadigingen aan de kozijnen helaas niet worden voorkomen. Leverancier Haro uit Veenendaal heeft ons verzocht de beschadigingen te herstellen, deze werkzaamheden hebben we ter plaatse uitgevoerd.Een leuke klus in een toch wel speciale omgeving.