Nieuws


Mc Donalds nieuwbouw
01-03-2012

Nieuwbouw Mc Donalds Arnhem

Opdrachtgever: Berendsen van Geemen B.V. Arnhem

Bij de nieuwbouw van Mc Donalds in Arnhem is met de levering van de kozijnen gebleken dat er een aantal in de verkeerde kleur waren besteld. De kozijnen van de betaal en uitgiftehokjes van de Mc Drive behoren in de kleur RAL 7016 te worden uitgevoerd.

Met de expertise van Gevelrepair is dit probleem binnen korte tijd opgelost.

                                

                             

 

 

Kunstof kozijn reparatie
01-03-2012

Project: vakantiechalet Droompark Maasduinen

Opdrachtgever: Particulier

Op dit vakantiepark was het dievengilde op pad maar niet succesvol. Dankzij de goede kwaliteit van de kunstof kozijnen is er geen inbraak geweest, maar wel de poging daartoe. Deze poging heeft forse schade aan de kunstofkozijnen veroorzaakt. Via het parkmanagment kwam de eigenaar van deze chalett met Gevel Repair in contact en is de schade gerepareerd.

Nu weer genieten van dit chalett op een mooie plek in het Limburgse land.

 

Luxe Woning
06-12-2011

Project: Luxe woning in Amsterdam

Opdrachtgever: Haro Aluminium Veenendaal

Voor Haro Aluminium uit Veenendaal hebben we onlangs enkele kleine krasjes weggewerkt, en twee gaten in de voordeur gedicht. Alle problemen opgelost in 1 dag en tevreden bewoners.

 

                   

Even Apeldoorn bellen
01-11-2011

Project: Centraal Beheer Achmea

Opdrachtgever: van Wijnen Bouw Arnhem

Voor Van Wijnen Bouw Arnhem hebben wij onlangs 750 meter vliesgevel gespoten ivm beschadegingen. Het betrof hier beschadegingen die na de schoonmaak en tijdens de oplevering aan het licht kwamen, het nieuwe kantoorpand was reeds ingericht. Er reste nog slechts 3 weken tot aan de verhuizing van de medewerkers, dus een grote klus met enige tijdsdruk. Deze klus werd door ons geklaard in twee en halve week met een tevreden opdrachtgever. Het was hier dus even Gevelrepair bellen ipv even Apeldoorn bellen.

   

 

 

 

de Bergbeek
09-11-2011

Project: De Bergbeek

Opdrachtgever: diverse particuliere bewoners

Voor meerdere toekomstige bewoners van appartementencomplex de Bergbeek in Beekbergen was het even schrikken tijdens de bouwfase. Niet alleen de buitenzijde maar ook de binnenzijde van de kozijnen in hun nieuwe woning waren gekleurd in een felle, frisse groene kleur.

Over smaak valt niet te twisten, maar deze felle groene kleur is wel erg aanwezig en moeilijk te combineren. We hebben voor de nieuwe bewoners van 4 appartementen deze kozijnen aan de binnenzijde overgespoten naar RAL 9003, een mooie rustige witte kleur.

    

Tactus Zutphen
09-11-2011

Project: Tactus Zutphen

Opdrachtgever: van Wijnen Arnhem

Tijdens het stofferen van de uitbereiding van het pand van Tactus in Zutphen rolde er een rol tapijt van de kar tegen een deurprofiel, een fikse deuk was het gevolg.

Met de oplevering in het verschiet was snelle actie geboden, ook hier herstelde Gevelrepair de schade snel en vakkundig.

                             

 

 

Bedrijfshal Zelhem
20-05-2011

Project: Bedrijfspand Zelhem

Opdrachtgever: Kloostrans

Bij Kloostrans in Zelhem was na de nieuwbouw van een nieuwe loods helaas direct schade door een container die tegen de wandbeplating werd gereden.

Deze beplating hebben we uitgedeukt, strakgemaakt en daarna gespoten in de kleur RAL 9006. Zie de foto's voor het resultaat.

        

         

 

Dakrenovatie
15-05-2011

Project: Dak Zevenaar

Opdrachtgever: Velositas

In mei hebben we in Zevenaar 1000 m² plat dak gerevoveerd, dit dak vertoonde enkele lekkages en gezien de leeftijd was dit dak zeker toe aan vervanging of in dit geval renovatie.

De opdrachtgever zag zeker de voordelen in van het aanbrengen van coating ipv het vervangen van de bitumen, naast de kosten en tijdsfactor speelde ook de kleur van het dak een belangrijke rol. We hebben het dak boven de magazijnen voorzien van een grijze coating en die boven het kantoor van een witte coating. Dit betekend dat het in de bovengenoemde ruimtes nu een stuk koeler is bij warm en zonnig weer. 

Ook hier bewijzen de voordelen van vloeibare dakbedekking zich weer.

     

Pand Winterswijk
01-06-2011

Project: Pand Winterswijk

Opdrachtgever: Goodsteel Dinxperlo

Voor Goodsteel uit Dinxperlo hebben we onlangs 35m² gevelpanelen voorzien van een nieuwe passende kleur.

Tijdens de uitbereiding van het pand van Hesseling Koffie in Winterswijk waren gevelpanelen gemonteerd met een afwijkende kleur. RAL 1015 zou het moeten zijn maar de geleverde panelen weken echter te veel af.

Voor Gevelrepair natuurlijk geen probleem, wij hebben het weer tot één passend geheel gemaakt.

 

Woning Didam
01-04-2011

Project: woning Didam

Opdrachtgever: particulier

Bij onderstaande woning hebben we de bestaande rolluiken aangepast aan de nieuwe kleurstelling van de onlangs gemonteerde kozijnen en deuren. Het oude groen paste niet meer in het geheel en u ziet het resultaat van het omkleuren naar RAL 1015 geeft deze woning weer een frisse uitstraling.

 

           

Rabobank Doetinchem
01-04-2011

Project: Rabobankwinkel Doetinchem

Opdrachtgever: Klaassen Bouwmaatschappij Dinxperlo

Klaassen verbouwde voor de Rabobank hun bestaande locatie to een zogenaamde bankwinkel.

Bij het monteren van de typerende 'luifel' uitbouw moest eea passend gemaakt worden in het werk, en dit bracht een aantal lakschades met zich mee. Door de monterende partij Chris Jansen Montage uit Braamt werd Gevelrepair ingeschakeld om hier het kenmerkende oranje aan de gevel schadevrij op te leveren.

    

Restylen gevel school
01-04-2011

Project: Restylen gevel Rijn en IJsselcollege Arnhem

Opdrachtgever: Koster Schilderwerken Didam

In opdracht van en in samenwerking met Koster Schilderwerken uit Didam hebben we een gevelrestyling doorgevoerd bij het Rijn en IJsselcollege in Arnhem. De gevel van de school bestaande uit beplatingen van trespa, waren erg verweerd en verkleurd. Om de uitstraling van deze gevel weer nieuw en fris te laten zijn  werd besloten om deze gevel te restylen.

Koster Schilderwerken uit Didam werd deze opdracht gegund en schakelde op zijn beurt Gevelrepair in om deze klus gezamelijk te klaren. Allereerst werd er een steiger gebouwd en de gevel gereiningd waarna 170 m² beplating werd voorzien van een nieuwe laklaag. 25 liter verf was nodig om een frisse uitstraling te geven. Dit in 2 dagen en zonder overlast voor de school, leraren en leerlingen terwijl de lessen normaal doorgingen.

 

              

Metropool Hengelo
08-03-2010
Project: Metropool Hengelo Opdrachtgever: Hafkon Zaltbommel / van Wijnen Bouw Eibergen De Metropool in Hengelo is het nieuwe Poppodium dat in 2009 in gebruik is genomen. Een mooi modern pand dat het centrum van Hengelo een hele andere uitsraling geeft. Het pand is geheel voorzien van gevelbekleding met golfplaat motief. Echter de afwerking van de voor en achterzijde is met gladde platen en zetwerk gedaan, helaas bleek er een opvallend kleurverschil te zitten in de hoeken en de rest van deze beplating zie foto.   Door het opnieuw spuiten van deze hoeken is alles één mooi geheel geworden. Hier heeft Gevel Repair een klus van niveau afgeleverd, zowel figuurlijk als wel letterlijk: 17 meter hoog is deze gevel. Het resultaat is verbluffend.
KNVB Zeist
05-03-2010
Project: Bondsbureau KNVB te Zeist Opdrachtgever: Gevel Design Beek, van Wijnen Bouw Arnhem Bij de verbouw van en de uitbereiding van het bondsbureau van de KNVB in Zeist hebben we een viertal kozijnen volledig gerestyld. Deze kozijnen waren bestaand en zijn opnieuw (mede door de duurzaamheid van aluminium kozijnen) gemonteerd in de nieuwbouw van het Bondsbureau van de KNVB in Zeist. Ondanks deskundige demontage, opslag en montage van deze kozijnen zijn schades opgetreden en waren krassen, deuken en cement onvermijdelijk. Aannemer van Wijnen heeft leverancier Gevel Design Beek gevraagd om een passende oplossing en mede door de goede ervaringen met Gevel Repair uit het verleden hebben wij ook hier een passend oplossing geboden. Naast het restylen van de beschadigde kozijnen hebben we ook een aantal luchtverversingsfilterunits voorzien van de ons allen bekende KNVB oranje kleur.  Oranje boven!  
Intertoys Apeldoorn
05-03-2010

 

Projekt: Intertoys Apeldoorn

Opdrachtgever: Aluvo Apeldoorn

Tijdens de opleveringsfase van het nieuwe Intertoys filliaal in Apeldoorn kwam men erachter dat de profielen van de winkelpuien door de leverancier waren voorzien van de verkeerde kleur geel. Aluvo Apeldoorn heeft ons benaderd om met hun dit probleem op te lossen.

Het probleem was echter wel dat het pand al in de opleveringsfase was en de intereurbouwers binnen al bezig waren met de winkelinrichting. Mede door de bedrijvigheid in het pand en de tijdsdruk is een oplossing gevonden in het compleet nieuw spuiten van de puien bij de Firma Aluvo. 's ochtens vroeg zijn de monteurs begonnen met de demontage van de puien, deze zijn vervoerd naar de werkplaats waar ze zijn voorbewerkt en gespoten. s'avonds zijn de puien weer gemonteerd en was het probleem opgelost. Klik hier voor de foto's van dit projekt.